ksiazkigim - Zespół Szkół Specjalnych im. K.I. Gałczyńskiego

Przejdź do treści

Menu główne:

   
Podręczniki do Branżowej Szkoły I Stopnia dla absolwentów gimnazjum na rok szkolny 2019/2020

 
Język  polski
 
klasa 1
„Zrozumień  świat 1 Podręcznik do języka polskiego dla  zasadniczych szkół zawodowych” -  E.  Nowosielska, U. Szydłowska - Nowa Era data dopuszczenia: 04.03.2015 nr w wykazie: 584/1/2012/2015
 
Język  polski
 
klasa 2
„Zrozumień  świat 2  Podręcznik do języka polskiego dla  zasadniczych szkół zawodowych” -  E.  Nowosielska, U. Szydłowska - Nowa Era data dopuszczenia: 10.12.2015 nr w wykazie: 584/2/2013/2015
 
Język  polski
 
klasa 3
„Zrozumień  świat 3  Podręcznik do języka polskiego dla  zasadniczych szkół zawodowych”  -  E.  Nowosielska, U. Szydłowska - Nowa Era data dopuszczenia: 19.07.2016 nr w wykazie: 584/3/2014/2016
 
Matematyka  
 
klasa 1
 
klasa 2
 
klasa 3
Matematyka  dla zasadniczych szkół zawodowych Podręcznik cz. 1 i cz. 2 - L. Wojciechowska, K. Szymański  WSiP  data dopuszcz. cz.1 16.01.2015 nr w wyk. 580/1/2012/2015 data dopuszcz. cz.2 15.10.2015 nr w wyk. 580/2/2013/2015
 
Biologia
 
klasa 1
 
klasa 3
Biologia  na czasie Podręcznik dla szkół ponadgimnazjalnych zakres  podstawowy   E. Bonar, W. Krzeszowiec-Jeleń, S. Czachorowski - Nowa Era nr dopuszcz.:450/2012/2015
 
 
Geografia  
 
klasa 1
Po  prostu geografia Podręcznik zakres  podstawowy   I. Łęcka, M. Mularczyk - WSiP
 
Fizyka
 
klasa 1
Odkryć  fizykę Podręcznik dla szkół ponadgimnazjalnych zakres  podstawowy   M. Baron, W. Śliwa, -  Nowa Ewa data dopuszcz. 29.01.2015 nr w wyk. 447/2012/2015
 
Chemia
 
klasa 1
 
To  jest chemia Podrecznik dla szkół ponadgimnazjalnych zakres  podstawowy   H.  Romuald Hassa A.  Mrzigod, J.  Mrzigod - Nowa Era
 
Edukacja  dla bezpieczeństwa
 
klasa 1
Ciekawi  świata Podręcznik dla szkół ponadgimnazjalnych     B. Boniek, A. Kruczyński, Ł. Wrycz-Rekowski    Operon dopuszczenie 409/2012
 
Historia
 
klasa 1
 
klasa 2
„Poznać  przeszłość. Wiek XX ” Podrecznik do historii dla szkół  ponadgimnazjalnych zakres  podstawowy   Stanisław Roszak, Jarosław Kłaczow       Nowa Ewa nr 525/2012
 
 
WOS
 
klasa 1
Wiedza  o społeczeństwie „W centrum uwagi” A. Janicki Nowa  Era nr: 505/212/2015
 
Kucharz
 
klasa 1
Sporządzanie  potraw i napojów cz. 1 Podręcznik do zawodu kucharz, technik  żywienia i usług gastronomicznych  M.  Zienkiewicz  WSiP Nr MEN 1.14/2018
 
Kucharz
 
klasa 1
 
klasa 2
Sporządzanie  potraw i napojów cz. 2 Podręcznik do zawodu kucharz, technik  żywienia i usług gastronomicznych  A.  Kmiołek-Gizara   WSiP Nr MEN 1.16/2018
 
Cukiernik
 
klasa 1
 
Technologie  produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze Tom II Część 1 i 2  M.  Kaźmierczak   WsiP
 
Cukiernik
 
klasa 1
 
Wyroby  cukiernicze. Tom 1. Technika w produkcji cukierniczej K.  Kocierz   WSiP
 
Cukiernik
 
klasa 1
 
Podstawy  gastronomii i technologii żywności Część 2 Podręcznik do nauki zawodu  A.  Kmiołek   WSiP
 
Cukiernik
 
klasa  2        
Działalność gospodarcza w  gastronomii. Tom III. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług  gastronomicznych H.  Górska-Warsewicz, B. Sawicka          WSiP
 
Kucharz
 
klasa 1,2,3
 
Kucharz,  technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.07 / HGT.02.  EGZAMIN ZAWODOWY  A.  Kmiołek- Gizara                    WSiP
 
BHP
 
klasa 1
 
Bespieczeństwo  i Higiena Pracy w branży gastronomicznej          P.  Dominik      WSiP
 
Monter
 
klasa 1
 
Wykonywanie  robót montażowych, okładzinowych i wykończeniowych. Kwalifikacja BUD  11/BD.04. Część I            A. Kusina, M. Machnik         WSiP
 
Monter
 
klasa 1
 
Wykonywanie  robót montażowych, okładzinowych i wykończeniowych. Kwalifikacja BD.04. Część  II                         R. Pyszel,  R.Solonek                  WSiP
 

 
Copyright 2018. All rights reserved.
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego