Podręczniki do Branżowej Szkoły I Stopnia dla absolwentów gimnazjum na rok szkolny 2020/2021
Język polski
klasa 2
„Zrozumieć świat 2 Podręcznik do języka polskiego dla zasadniczych szkół zawodowych” - E.Nowosielska, U.Szydłowska - Nowa Era data dopuszczenia: 10.12.2015 nr w wykazie: 584/2/2013/2015
Język polski
klasa 3
„Zrozumieć świat 3 Podręcznik do języka polskiego dla zasadniczych szkół zawodowych” - E.Nowosielska, U.Szydłowska - Nowa Era data dopuszczenia: 19.07.2016 nr w wykazie: 584/3/2014/2016
Matematyka
klasa 2
klasa 3
Matematyka dla zasadniczych szkół zawodowych Podręcznik cz. 1 i cz. 2 - L. Wojciechowska, K. Szymański WSiP data dopuszcz. cz.1 16.01.2015 nr w wyk. 580/1/2012/2015 data dopuszcz. cz.2 15.10.2015 nr w wyk. 580/2/2013/2015
Historia
klasa 2
„Poznać przeszłość. Wiek XX ” Podrecznik do historii dla szkół ponadgimnazjalnych zakres podstawowy Stanisław Roszak, Jarosław Kłaczow. Nowa Ewa nr 525/2012
WOS
klasa 3
Wiedza o społeczeństwie „W centrum uwagi” A.Janicki Nowa Era nr: 505/212/2015
Kucharz
klasa 2
Sporządzanie potraw i napojów cz. 2 Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych A.Kmiołek-Gizara WSiP Nr MEN 1.16/2018
Cukiernik
klasa 2
Działalność gospodarcza w gastronomii. Tom III. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych H.Górska-Warsewicz, B. Sawicka WSiP
Kucharz
klasa 1,2,3
Kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.07 / HGT.02. EGZAMIN ZAWODOWY A.Kmiołek- Gizara WSiP
BHP
klasa 1
Bezpieczeństwo i Higiena Pracy w branży gastronomicznej P.Dominik WSiP
Monter
klasa 1/2
Wykonywanie robót montażowych, okładzinowych i wykończeniowych. Kwalifikacja BUD 11/BD.04. Część I A. Kusina, M. Machnik WSiP
Monter
klasa 1/2
Wykonywanie robót montażowych, okładzinowych i wykończeniowych. Kwalifikacja BD.04. Część II R. Pyszel, R.Solonek WSiP