ksiazkisp2020 - Zespół Szkół Specjalnych im. K.I. Gałczyńskiego

Przejdź do treści

Menu główne:

Podręczniki do Branżowej Szkoły I Stopnia dla absolwentów szkoły podstawowej na rok szkolny 2020/2021


Język polski
klasa 1
„To się czyta!” Podręcznik do języka polskiego dla Branżowej Szkoły I Stopnia klasa 1 - A. Klimowicz, J.Ginter - Nowa Era

Matematyka
klasa 1
To się liczy! Podręcznik do  matematyki dla branżowej szkoły I stopnia. klasa I - K. Wej, W. Babiański - Nowa Era - MEN:967/1/2019

Biologia
klasa 1
Biologia 1. Podręczniki dla  szkoły branżowej I stopnia dla absolwentów ośmioletniej szkoły podstawowej. Beata Jakubik, Renata Szymańska Operon - MEN:1072/1/2019

Fizyka
klasa 1
Fizyka 1. Podręcznik – podręcznik dla uczniów szkoły branżowej I stopnia dla absolwentów ośmioletniej szkoły podstawowej - G. Kornaś - Opern 1086/1/2020

Edukacja dla bezpieczeństwa
klasa 1
Edukacja dla bezpieczeństwa - Podręcznik dla Branżowej Szkoły I Stopnia B. Boniek, A. Kruczyński - Operon Sp. z o.o. Dopuszczenie 20.08.2019 1061/2019

Historia
klasa 1
„Dziś historia 1 ” Podręcznik dla klasy 1 Branżowej Szkoły 1 Stopnia - Stanisław Zając - SOP Oświatowiec Toruń - nr Ew: 1023/1/2019

Kucharz
klasa 1
Sporządzanie potraw i napojów cz. 1 - Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych M. Zienkiewicz - WSiP Nr MEN 1.14/2018

Kucharz
klasa 1
Sporządzanie potraw i napojów cz. 2 - Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych A. Kmiołek-Gizara - WSiP Nr MEN 1.16/2018

Cukiernik
klasa 1,2,3
Technologie produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze Tom II Część 1 M. Kaźmierczak WSiP

Cukiernik
klasa 1,2
Wyroby cukiernicze. Tom 1. Technika w produkcji cukierniczej K. Kocierz WSiP

Cukiernik
klasa 1,2
BHP w branży gastronomicznej. Podręcznik do kształcenia zawodowego P.Dominik WSiP

Cukiernik
klasa 2,3
Technologie produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze Tom II Część  2 M. Kaźmierczak WSiP

Cukiernik
klasa 2,3
Działalność gospodarcza w gastronomii. Tom III. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych H. Górska-Warsewicz, B. Sawicka WSiP

Kucharz
klasa 1,2,3
Kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.07 / HGT.02. EGZAMIN ZAWODOWY A. Kmiołek- Gizara WSiP

Monter
klasa 1
Wykonywanie robót montażowych, okładzinowych i wykończeniowych. Kwalifikacja BUD 11/BD.04. Część I A. Kusina, M. Machnik WSiP

Monter
klasa 1
Wykonywanie robót montażowych, okładzinowych i wykończeniowych. Kwalifikacja BD.04. Część II R. Pyszel, R.Solonek WSiP

Język polski
klasa 2
„To się czyta!” Podręcznik do języka polskiego dla Branżowej Szkoły I Stopnia klasa 2 - A. Klimowicz J.Ginter Nowa Era wyd. 2020

Matematyka
klasa 2
To się liczy! Podręcznik do  matematyki dla Branżowej Szkoły I stopnia. klasa II K. Wej, W. Babiański - Nowa Era MEN:967/2/2020

Biologia
klasa 2
Biologia 2. Podręczniki dla Branżowej Szkoły I stopnia dla absolwentów ośmioletniej szkoły podstawowej. - B. Jakubik, R. Szymańska Operon MEN:1072/2/2020

Historia
klasa 2
„Dziś historia 2 ” Podręcznik dla klasy 1 Branżowej Szkoły I stopnia - Stanisław Zając SOP Oświatowiec Toruń MEN: 1023/2/2020


 
Copyright 2018. All rights reserved.
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego