podreczniki2017I - Zespół Szkół Specjalnych im. K.I. Gałczyńskiego

Przejdź do treści

Menu główne:

Z ŻYCIA SZKOŁY
 
Szkolny Zestaw Podręczników w roku szkolnym 2017/2020
Branżowa Szkoła I Stopnia Nr 4 klasa I
 
Język polski:
 
klasa I
 
"Zrozumieć świat" - cz.I, E.Nowosielska, U.Szydłowska, Nowa Era 2012
 

Matematyka:

klasa I

"Matematematyka do zasadniczych szkół zawodowych" - cz.I i czII, L.Wojciechowska, M.Bryński, K.Szymański, WSiP 2013


Biologia:

klasa I

"Biologia na czasie" podręcznik dla szkół ponadgimnazjalnych. Zakres podstawowy - E.Bonar, W.Krzeszowiek-Jeleń, S. Czachorowski, Nowa Era


Historia:
 
Stanisław Roszek, Jarosław Kłaczkow – Poznać przeszłość wiek XX. Podręcznik do historii dla szkół ponadgimnazjalnych. Nowa Era;
 

Geografia:
 
klasa I
 
Izabela Łęcka„Po prostu geografia”w druku, WSiP;
 

Fizyka:
 
klasa I
 
Marcin Braun „Odkryć fizykę”, Nowa Era;
 

Edukacja dla bezpieczeństwa:
 
klasa I
 
B.Boniek, A.Kruszyński, Ł.Wrycz-Retawski, „Ciekawi Świata”, OPERON 2012;
 

Kucharz - tpz:
 
klasa I:
 
A. Kasperek, M. Kondratowicz. WYPOSAŻENIE I ZASADY BEZPIECZEŃSTWA W GASTRONOMII. GASTRONOMIA. TOM I.
 
A. Kasperek, M. Kondratowicz. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. TOM I.
 
I. Namysław, L. Górska. Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń. Cz. 1
 
P. Dominik. BHP w branży gastronomicznej. WSiP.2016r.
 
 

 
Cukiernik – teoretyczne przedmioty zawodowe, klasa 1, 2, 3:
 
M.Kaźmierczak – „Wyroby cukiernicze” tom I, cz.I i II, REA;
 
K.Kocierz –„Wyroby cukiernicze” tom II, REA;
 
H.Górska-Warsewicz, B.Sawicka, T.Mikulska "Działalność gospodarcza w gastronomii.
 
P. Dominik. BHP w branży gastronomicznej. WSiP 2016r.
 
 

Monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie - tpz:
 
Podręczniki dostępne w czytelni biblioteki szkolnej;
 
 

Malarz-tapeciarz - tpz:
 
Podręczniki dostępne w czytelni biblioteki szkolnej.

Lista podręczników do pobrania format doc

 
Copyright 2018. All rights reserved.
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego