podreczniki2018 szb - Zespół Szkół Specjalnych im. K.I. Gałczyńskiego

Przejdź do treści

Menu główne:

Z ŻYCIA SZKOŁY
 
Szkolny Zestaw Podręczników do Branżowej Szkoły I Stopnia Nr 9
 
Język polski:
 
klasa I
 
"Zrozumieć świat 1 Podręcznik do języka polskiego dla zasadniczych szkół zawodowych" E.Nowosielska, U.Szydłowska, Nowa Era
 
klasa II

"Zrozumieć świat 2 Podręcznik do języka polskiego dla zasadniczych szkół zawodowych" E.Nowosielska, U.Szydłowska, Nowa Era


Matematyka:

klasa I, II

"Matematematyka dla zasadniczych szkół zawodowych" - cz.I i czII, L.Wojciechowska, K.Szymański, WSiP


Biologia:

klasa I

"Biologia na czasie" podręcznik dla szkół ponadgimnazjalnych, zakres podstawowy - E.Bonar, W.Krzeszowiec-Jeleń, S. Czachorowski, Nowa Era



Geografia:
 
klasa I
 
„Po prostu geografia”. Podręcznik, zakres podstawowy, I.Łęcka, M.Mularczyk, WSiP;
 

Fizyka:
 
klasa I
 
„Odkryć fizykę”. Podręcznik dla szkół ponadgimnazjalnych, zakres podstawowy, M.Baron, W.Śliwa, Nowa Era;
 
Chemia:

klasa I

 
"To jest chemia." Podrecznik dla szkół ponadgimnazjalnych, zakres podstawowy, H. Romuald Hassa, A. Mrzigod, J. Mrzigod, Nowa Era;


Edukacja dla bezpieczeństwa:
 
„Ciekawi Świata”. Podrecznik dla szkół ponadgimnazjalnych, B.Boniek, A.Kruczyński, Ł.Wrycz-Rekowski, , OPERON;
 

Kucharz - tpz:
 
klasa I:
 
 
"Sporządzanie potraw i napojów cz. 1." Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych, M. Zienkiewicz, WSiP;
 
klasa I, II:

 
"Sporządzanie potraw i napojów cz. 2." Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych, A. Kmiołek-Gizara, WSiP;


 
Cukiernik – teoretyczne przedmioty zawodowe:
 
 
"Pracownia produkcji cukierniczych." Cukiernik Kwalifikacja T.4 Praktyczna nauka zawodu, M. Kaźmierczak, WSiP;

 
"Technologie produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze" Tom II Część 1 i 2, M. Kaźmierczak, WSiP;

"Wyroby cukiernicze." Tom I, Technika w produkcji cukierniczej, K.Kocierz, WSiP;

 
"Podstawy gastronomii i technologii żywności" Część 2. Podręcznik do nauki zawodu, A. Kmiołek, WSiP;
 
"Działalność gospodarcza w gastronomii." Tom III. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, H. Górska-Warsewicz, B. Sawicka, WSiP;
 


Monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie - tpz:
 
Wykonywanie robót montażowych, okładzinowych i wykończeniowych. Część I, A.Kusina, M.Machnik, WSiP;
 
 



 
Copyright 2018. All rights reserved.
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego