Podręczniki do Branżowej Szkoły I Stopnia dla absolwentów szkoły podstawowej na rok szkolny 2019/2020
Język polski
klasa 1
To się czyta! Podręcznik do j.polskiego dla Branżowej Szkoły I Stopnia klasa 1 - Anna Klimowicz, Joanna Ginter -Nowa Era -Data wydania: 16 sierpień 2019 Numer dopuszczenia: 1025/1/2019
Matematyka
klasa 1
Matematyka
„To się liczy” Podręcznik do matematyki dla branżowej szkoły pierwszego stopnia klasa I” – Karolina Wej, Wojciech Babiański – Nowa Era
Biologia
klasa 1
"Biologia na czasie 1. Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres podstawowy" Anna Helmin, Jolanta Holeczek dla absolwentów szkół podstawowych. Wydawnictwo Nowa Era, rok dopuszczenia 2019. Numer ewidencyjny w wykazie MEN: 1006/1/2019.
Geografia
klasa 1 -
Fizyka
klasa 1 -
Chemia
klasa 1 -
Edukacja dla bezpieczeństwa
klasa 1
Edukacja dla bezpieczeństwa Podręcznik dla Branżowej Szkoły I Stopnia - B.Boniek, A.Kruczyński - Operon Sp. z o.o. Dopuszczenie 20.08.2019 1061/2019
Historia
klasa 1
„Dziś historia 1 ” Podręcznik dla klasy 1 branżowej szkoły 1 stopnia - Stanisław Zając - SOP Oświatowiec Toruń nr Ew: 1023/1/2019
Kucharz
klasa 1
Sporządzanie potraw i napojów cz. 1 - Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych - M.Zienkiewicz - WSiP Nr MEN 1.14/2018
Kucharz
klasa 1
Sporządzanie potraw i napojów cz. 2 - Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych - A.Kmiołek-Gizara - WSiP Nr MEN 1.16/2018
Cukiernik
klasa 1
Technologie produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze Tom II Część 1 i 2 - M.Kaźmierczak WsiP
Cukiernik
klasa 1
Wyroby cukiernicze. Tom 1. Technika w produkcji cukierniczej - K.Kocierz - WSiP
Cukiernik
klasa 1
Podstawy gastronomii i technologii żywności Część 2 Podręcznik do nauki zawodu - A.Kmiołek - WSiP
Cukiernik
klasa 2
Działalność gospodarcza w gastronomii. Tom III. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych - H.Górska-Warsewicz, B. Sawicka - WSiP
Kucharz
klasa 1,2,3
Kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.07 / HGT.02. EGZAMIN ZAWODOWY - A.Kmiołek- Gizara - WSiP
BHP
klasa 1
Bezpieczeństwo i Higiena Pracy w branży gastronomicznej - P.Dominik - WSiP
Monter
klasa 1
Wykonywanie robót montażowych, okładzinowych i wykończeniowych. Kwalifikacja BD.04. Część II - R.Pyszel, R.Solonek - WSiP