ksiazkisp - Zespół Szkół Specjalnych im. K.I. Gałczyńskiego

Przejdź do treści

Menu główne:

Podręczniki do Branżowej Szkoły I Stopnia dla absolwentów szkoły podstawowej na rok szkolny 2019/2020

Język polski
  
klasa 1
To się czyta! Podręcznik do j.polskiego dla Branżowej Szkoły I Stopnia  klasa 1 - Anna Klimowicz, Joanna Ginter -Nowa Era -Data wydania: 16 sierpień 2019 Numer dopuszczenia: 1025/1/2019
Matematyka
  
klasa 1
 
Matematyka
 
„To się liczy” Podręcznik do matematyki dla branżowej szkoły pierwszego stopnia klasa I” – Karolina Wej, Wojciech Babiański – Nowa Era
                                                                                                                 
Biologia
  
klasa 1
 
"Biologia na czasie 1. Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres podstawowy" Anna Helmin, Jolanta Holeczek dla absolwentów szkół podstawowych. Wydawnictwo Nowa Era, rok dopuszczenia 2019. Numer ewidencyjny w wykazie MEN: 1006/1/2019.
  
Geografia
  
klasa 1 -                                                                                                    
  
Fizyka
  
klasa 1  -                                                                                                   
  
Chemia
  
klasa 1 -
  
Edukacja dla   bezpieczeństwa
  
klasa 1
Edukacja   dla bezpieczeństwa  Podręcznik dla Branżowej Szkoły I   Stopnia  - B. Boniek, A. Kruczyński - Operon Sp. z o.o. Dopuszczenie 20.08.2019 1061/2019
  
Historia
  
klasa 1
„Dziś   historia 1 ” Podręcznik dla klasy 1 branżowej szkoły   1 stopnia  - Stanisław Zając - SOP Oświatowiec Toruń  nr Ew: 1023/1/2019
  
Kucharz
  
klasa 1
Sporządzanie   potraw i napojów cz. 1 - Podręcznik do zawodu kucharz, technik   żywienia i usług gastronomicznych - M.   Zienkiewicz - WSiP Nr MEN 1.14/2018
  
Kucharz
  
klasa 1
Sporządzanie   potraw i napojów cz. 2 - Podręcznik do zawodu kucharz, technik   żywienia i usług gastronomicznych - A.   Kmiołek-Gizara  - WSiP Nr MEN 1.16/2018
  
Cukiernik
  
klasa 1 Technologie   produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze Tom II Część 1 i 2 - M.   Kaźmierczak WsiP
  
Cukiernik
  
klasa 1 Wyroby   cukiernicze. Tom 1. Technika w produkcji cukierniczej - K.   Kocierz - WSiP
  
Cukiernik
  
klasa 1
  
Podstawy   gastronomii i technologii żywności Część 2 Podręcznik do nauki zawodu - A.   Kmiołek - WSiP
  
Cukiernik
  
klasa 2        
Działalność gospodarcza w   gastronomii. Tom III. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług   gastronomicznych - H.   Górska-Warsewicz, B. Sawicka - WSiP
  
Kucharz
  
klasa 1,2,3
Kucharz,   technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.07 / HGT.02.   EGZAMIN ZAWODOWY - A.   Kmiołek- Gizara - WSiP
  
BHP
  
klasa 1
Bezpieczeństwo   i Higiena Pracy w branży gastronomicznej   - P.   Dominik - WSiP
  
Monter
       
 
klasa 1
 
         
Wykonywanie   robót montażowych, okładzinowych i wykończeniowych. Kwalifikacja BD.04. Część   II  - R. Pyszel,   R.Solonek  - WSiP
       
 

 
Copyright 2018. All rights reserved.
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego